DOLAR 34,1037 0.01%
EURO 37,9900 0.16%
ALTIN 2.818,180,08
BITCOIN 2041394-1,81%
İstanbul
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta Fransız Futbolcu Valentin Rosier Hastalık Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş’ta Fransız Futbolcu Valentin Rosier Hastalık Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı

Beşiktaş’ta Fransız Futbolcu Valentin Rosier Hastalık Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı

ABONE OL
2 Kasım 2023 10:07
Beşiktaş’ta Fransız Futbolcu Valentin Rosier Hastalık Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Fransız futbolcu Valentin Rosier’in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Rosier’in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri gösterdiği ifade edildi. Bu nedenle, Valentin Rosier, 30 Ekim’de oynanması planlanan Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde sporcumuz Valentin Rosier’in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup 30 Ekim tarihinde Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağımız Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarılmıştır. Valentin Rosier’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.” denildi.

Valentin Rosier’in sağlık durumu ve tedavisi hakkında kulüp tarafından gelecek güncellemeler beklenmektedir. Beşiktaş taraftarları, oyuncularının en kısa sürede sağlığına kavuşmasını umut ediyor.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.