DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22388000,98%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avrupa’nın Dev Liglerinde Heyecan Dolu Bir Hafta Sonu

Avrupa’nın Dev Liglerinde Heyecan Dolu Bir Hafta Sonu

Bu hafta sonu futbolseverleri bekleyen büyük heyecan! İspanya'da El Clasico, İngiltere'de Manchester derbisi ve İtalya'da lider Inter'in mücadelesi gibi dört büyük ligde izlenmeye değer beş önemli maç var.

ABONE OL
2 Kasım 2023 10:42
Avrupa’nın Dev Liglerinde Heyecan Dolu Bir Hafta Sonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa’nın dev liglerinde futbolseverleri heyecan dolu bir hafta sonu bekliyor. İspanya, İngiltere, İtalya ve Fransa liglerinde liderler, büyük rakipleriyle kritik maçlara çıkarken, bu mücadeleler futbolseverlere keyifli anlar yaşatacak.

LaLiga: İspanya’da sezonun ilk “El Clasico” mücadelesi bu hafta sonu gerçekleşiyor. Barcelona, lider Real Madrid’i kendi sahasında ağırlayacak. 11. haftanın en dikkat çekici maçlarından biri olan El Clasico, Lluis Companys Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. TSİ 17.15’te başlayacak bu karşılaşma, futbolseverlerin gözlerini ekranlara kilitlemesine neden olacak.

Premier Lig: İngiltere’de de büyük bir derbi mücadelesi var. Manchester kenti takımlarının rekabetine sahne olan Manchester derbisi, Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rakiplerinden United ile City arasında yaşanacak. Bu önemli derbi, Old Trafford Stadı’nda TSİ 18.30’da gerçekleşecek.

Serie A: İtalya Serie A’da lider Inter, Giuseppe Meazza Stadı’nda Roma ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Inter’in zorlu rakibi Roma ile TSİ 20.00’de karşı karşıya gelecek. Aynı gün Napoli ise evinde Milan’ı ağırlayacak. Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak bu mücadele TSİ 22.45’te başlayacak.

Ligue 1: Fransa’da da unutulmaz bir maçın heyecanı yaşanacak. Olimpik Marsilya, Olimpik Lyon’u konuk edecek. Fransa’nın iki köklü kulübünün mücadelesi, futbolseverlere keyifli anlar yaşatmaya aday. Olimpik Marsilya ile Olimpik Lyon arasındaki karşılaşma TSİ 22.45’te başlayacak.

Avrupa’nın dört büyük liginden gelen bu önemli karşılaşmalar futbolseverleri ekran başına çekecek ve büyük heyecan yaratacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.