DOLAR 34,0155 0.03%
EURO 37,5992 0%
ALTIN 2.723,78-0,01
BITCOIN 1969758-1,72%
İstanbul
28°

AÇIK

04:55

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suudi Arabistan Kulüpleri Devre Arasında da Yıldız Transferlerine Devam Ediyor

Suudi Arabistan Kulüpleri Devre Arasında da Yıldız Transferlerine Devam Ediyor

Suudi Arabistan kulüpleri, devre arasında da yıldız transferlerine devam ediyor. Pro Ligi'nde Al Hilal'ın liderliğinde zirvede yer alan kulüpler, Cristiano Ronaldo, Neymar, Lautaro Martinez gibi dünya çapındaki futbolcuları kadrolarına katarak dikkat çekiyor.

ABONE OL
12 Kasım 2023 14:14
Suudi Arabistan Kulüpleri Devre Arasında da Yıldız Transferlerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suudi Arabistan kulüpleri, sezon başında gerçekleştirdikleri yıldız transferlerin ardından devre arasında da büyük atılımlar yapmaya hazırlanıyor. Pro Ligi’nde mücadele eden Al Hilal ve diğer kulüpler, dünya çapındaki ünlü futbolcuları kadrolarına katarak ligin çekişmeli bir şekilde devam etmesini sağlıyor.

Sezon başında Cristiano Ronaldo’nun transferiyle dikkat çeken Suudi Arabistan kulüpleri, devre arasında da aynı etkiyi sürdürmeye kararlı. Neymar, Karim Benzema, Sadio Mane, Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Roberto Firmino, Alain Saint-Maximin, N’Golo Kante, Fabinho, Jordan Henderson gibi dünya çapındaki yıldızlar, Pro Ligi’nin mücadele kalitesini artırıyor.

Al Hilal, Jorge Jesus’un teknik direktörlüğünde zirvede yer alırken, liderlik koltuğundan inmemek için güçlü bir kadro oluşturmaya devam ediyor. Takım, son altı maçta altı galibiyet alırken kalesinde sadece bir gol gördü. Jorge Jesus’un liderliğindeki Al Hilal, şampiyonluk yolunda güçlü adımlar atmaya devam ediyor.

Transfer çalışmalarına hız veren Suudi Arabistan kulüplerinden biri olan Al-Ittihad, Inter’in Arjantinli yıldızı Lautaro Martinez’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Arap ekibi, bu transfer için Inter’e 240 milyon Euro teklif edecek. Lautaro Martinez’in şu ana kadar sergilediği performans, Al-Ittihad’ın büyük bir yıldızı kadrosuna katma isteğini güçlendiriyor.

Suudi Arabistan Pro Ligi’nin devre arasında gerçekleşen bu büyük transferler, futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Ligdeki rekabetin artmasıyla birlikte futbolseverler, yeni transferlere odaklanarak heyecan dolu bir sezonun yaşanmasını bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.