DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Altay, Üst Üste 5. Mağlubiyetini Aldı: Ligde Zorlu Günler Devam Ediyor

Altay, Üst Üste 5. Mağlubiyetini Aldı: Ligde Zorlu Günler Devam Ediyor

Altay, Süper Lig'deki zorlu günlerine bir yenisini ekledi. Üst üste 5. mağlubiyetini alan İzmir ekibi, teknik direktör Djilali Bahloul yönetiminde istediği sonuçları alamıyor. Şirketleşme kararı alan ancak mali sorunlar ve sportif başarısızlıkla boğuşan Altay, perşembe günü yapılacak seçimli olağanüstü genel kurula odaklandı.

ABONE OL
12 Kasım 2023 14:12
Altay, Üst Üste 5. Mağlubiyetini Aldı: Ligde Zorlu Günler Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Altay, ligdeki zorlu günlerine bir yenisini ekleyerek üst üste 5. mağlubiyetini aldı. Djilali Bahloul’un teknik direktörlüğünde çıktığı 4 maçtan puan çıkaramayan İzmir ekibi, genel tabloda 5 puanla son sırada yer alıyor.

Son oynadığı maçta Hatayspor’a karşı 7-1’lik ağır bir yenilgi alan Altay, bu sonuçla puan sıralamasında gerilere düşerek sıkıntılı bir dönemi daha geride bıraktı. Oynadığı 12 maçta 7 gol atabilen Altay, kalesinde ise 28 gol görerek eksi 21 averajla dikkat çeken bir performans sergiledi.

Teknik direktör Djilali Bahloul’un göreve gelmesiyle umutlanan Altay, Fransız teknik adamın liderliğinde oynadığı maçlardan istediği sonuçları alamadı. Takım, Bahloul yönetiminde Gençlerbirliği’ne 3-0 (beraberlik), Sakaryaspor’a 2-1, Bandırmaspor’a 2-0 (beraberlik), Eyüpspor’a ise 7-1 yenilerek hayal kırıklığı yaşadı.

Altay’da şirketleşme kararı alan ancak mali sorunlar ve sportif başarısızlıkla karşılaşan kulüp, perşembe günü yapılacak seçimli olağanüstü genel kurula odaklandı. Altay taraftarları, gelecek dönemde kulübün içinde bulunduğu sıkıntıların aşılabilmesi için yeni bir döneme umutla bakıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.