DOLAR 34,0036 0.31%
EURO 37,8669 0.68%
ALTIN 2.819,860,38
BITCOIN 1973175-2,83%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

SPK Başkanı: Tapu İşlemlerinde Gayrimenkul Değerlemesi Vergi Kaybını Önler

SPK Başkanı: Tapu İşlemlerinde Gayrimenkul Değerlemesi Vergi Kaybını Önler

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tapu işlemlerinde gayrimenkul değerlemesi yapılmasının vergi kaybını önlemeye yardımcı olabileceğini söyledi. Gönül, gayrimenkul değerlemesinin sermaye piyasasında şeffaflığı artıracağını ve yatırım kararlarını etkili kılacağını belirtti.

ABONE OL
15 Kasım 2023 08:47
SPK Başkanı: Tapu İşlemlerinde Gayrimenkul Değerlemesi Vergi Kaybını Önler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği ile Türk Devletleri Değerleme Uzmanları Birlikleri Konseyince düzenlenen 2’nci Uluslararası Değerleme Uzmanları Forumu’na katıldı. Gönül, gayrimenkullerin değerlerinin doğru bir şekilde raporlanmasının sermaye piyasasındaki şeffaflığı artıracağını ve yatırım kararlarını daha etkili hale getireceğini vurguladı. Ayrıca, tapu işlemlerinde gayrimenkul değerlemesi yapılmasının vergi kaybını önlemede etkili olabileceğini belirtti. Gönül, sektörde faaliyet gösteren gayrimenkul değerleme kuruluşları ve lisanslı uzmanlar hakkında da bilgi verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.