DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sinan Engin’den Mehmet Büyükekşi İddiası: ‘Ahmet İbanoğlu Görevden Alınabilir’
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Sinan Engin’den Mehmet Büyükekşi İddiası: ‘Ahmet İbanoğlu Görevden Alınabilir’

Sinan Engin’den Mehmet Büyükekşi İddiası: ‘Ahmet İbanoğlu Görevden Alınabilir’

Sinan Engin, Beyaz TV'deki açıklamalarında sadece bir hissiyatla hareket ettiğini söyleyerek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Ahmet İbanoğlu'nu görevden alabileceğini iddia etti.

ABONE OL
8 Kasım 2023 20:44
Sinan Engin’den Mehmet Büyükekşi İddiası: ‘Ahmet İbanoğlu Görevden Alınabilir’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV ekranlarında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Engin, yaptığı açıklamada, “Bildiğim bir şey yok, aldığım bir şey de yok. Sadece hissimi söylüyorum, Ahmet İbanoğlu arkadaşımı görevden alabilir” ifadelerini kullandı.

Sinan Engin’in bu açıklamaları, Türk futbolunda son dönemde sıkça gündeme gelen MHK (Merkez Hakem Kurulu) ve hakemlerle ilgili eleştirilerin ve tartışmaların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin bugün düzenleyeceği basın toplantısında bu konulara açıklık getirmesi bekleniyor.

Mehmet Büyükekşi’nin yapacağı basın toplantısında, Türk futbolunda yaşanan gelişmelerle ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulunması ve eleştirilere yanıt vermesi bekleniyor. Özellikle hakemlerin performansı ve MHK ile ilgili son dönemde yapılan eleştiriler, futbol camiasında büyük yankı bulmuş durumda.

Sinan Engin’in iddiaları, Türk futbolunda yaşanan gelişmelerin ve tartışmaların yakından takip edildiği bir dönemde gündeme gelirken, futbolseverlerin ve spor medyasının Büyükekşi’nin açıklamalarını merakla beklediği bir atmosferde bulunuyor. İlerleyen saatlerde Mehmet Büyükekşi’nin yapacağı açıklamaların futbol gündemini nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.