DOLAR 32,8416 -0.19%
EURO 35,6960 -0.55%
ALTIN 2.538,680,16
BITCOIN 2169618-2,00%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Sarri’den Mourinho’ya Çarpıcı İfadeler: ‘Tam Bir Baş Belası

Sarri’den Mourinho’ya Çarpıcı İfadeler: ‘Tam Bir Baş Belası

Lazio'nun Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Serie A'nın 12. haftasında oynanan Roma derbisinin ardından basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarri, rakip teknik direktör Jose Mourinho için 'Tam. bir baş belası!' ifadesini kullanarak dikkat çekti

ABONE OL
13 Kasım 2023 20:53
Sarri’den Mourinho’ya Çarpıcı İfadeler: ‘Tam Bir Baş Belası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İtalya Serie A’nın 12. haftasında Lazio ile Roma arasındaki derbi mücadelesi golsüz berabere sona erdi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Lazio’nun Teknik Direktörü Maurizio Sarri, özellikle rakip takımın teknik direktörü Jose Mourinho’ya yönelik çarpıcı ifadeler kullandı.

Sarri, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mourinho ile maç öncesinde bir görüşme yaptıklarını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: “Mourinho ile karşılaştığımızda ona, ‘Sen tam bir baş belasısın!’ dedim. O da bana, ‘Sen de öylesin!’ diye cevap verdi. Mourinho’yu seviyorum ama karakteri için aynı şeyi söyleyemem.”

Bu çarpıcı sözler, futbol dünyasında iki deneyimli teknik adam arasındaki rekabeti ve dostluğu yansıtması bakımından dikkat çekti. Maçın berabere tamamlanmasıyla birlikte, teknik direktörler arasındaki diyalogun da gündemde olduğu bir derbiye şahitlik edilmiş oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.