DOLAR 34,0843 0.11%
EURO 37,6813 0.12%
ALTIN 2.743,680,03
BITCOIN 19387254,46%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şanlıurfa’da Müşteri-Dükkan Sahibi Kavgası: 1 Ölü, 4 Yaralı, Olay Anı Kamerada

Şanlıurfa’da Müşteri-Dükkan Sahibi Kavgası: 1 Ölü, 4 Yaralı, Olay Anı Kamerada

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde müşteri ile dükkan sahibi arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

ABONE OL
14 Kasım 2023 10:10
Şanlıurfa’da Müşteri-Dükkan Sahibi Kavgası: 1 Ölü, 4 Yaralı, Olay Anı Kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bir dükkanda müşteri ile dükkan sahibinin yakınları arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Mürşitpınar Mahallesi’ndeki bir dükkanda alışveriş sırasında başladı. İddialara göre, Mustafa Yağmur ile babası Mehmet Y., dükkanda alışveriş yaparken dükkan sahibi Cuma K. ile müşteriler arasında tartışma çıktı. Şehir merkezinde devam eden tartışmaya tarafların yakınları da karışınca kavga çıktı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sokak ortasında büyüyen kavgada bir kişinin elindeki tüfekle yerdeki bir şahsa ateş etmeye çalıştığı görülüyor. Çevredeki vatandaşların müdahale ederek ateş etmeye çalışan kişiyi engellemeye çalıştığı da kamerada yer alıyor.

Kavgada kalbinden bıçaklanan Mustafa Yağmur olay yerinde yaşamını yitirirken, Mehmet Y., Mustafa Y., Mehmet Y., İsmail Y. ve Mehmet Y. ise yaralandı. Yaralılardan 3’ü durumlarının ağır olması sebebiyle Şanlıurfa merkezdeki hastanelere sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Güvenlik kamerası görüntüleri, kavganın nasıl başladığı ve nasıl bir şiddet seviyesine ulaştığı konusunda detaylar sunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.