DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şanlıurfa’da motosiklet üstünde motosiklet taşıdılar

Şanlıurfa’da motosiklet üstünde motosiklet taşıdılar

Şanlıurfa'da, motosikletin üstüne başka bir motosiklet yükleyen ve kask takmayan iki kişi, trafiğe uyumsuz ve tehlikeli bir yolculuk yaparken görüntülendi. Olay, Şanlıurfa- Diyarbakır otoyolu Şanlıurfa Havalimanı yol ayrımında kaydedildi.

ABONE OL
14 Kasım 2023 10:39
Şanlıurfa’da motosiklet üstünde motosiklet taşıdılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’da geçtiğimiz gece saatlerinde, 07 BDA 754 plakalı motosikletle seyir halinde olan iki kişi, ilginç bir görüntü oluşturarak motosikletin üzerine başka bir motosiklet yükledi. Bu tehlikeli yolculuk, Şanlıurfa- Diyarbakır otoyolu Şanlıurfa Havalimanı yol ayrımında gerçekleşti.

Görüntülerde, motosikletin üstüne yüklenen diğer motosikletin sürücüsü ile yolcu konumundaki kişilerin kask takmadığı ve trafik kurallarına uymadığı gözlemleniyor. Ayrıca, motosikletin üzerinde güçlükle duran bir kişinin dengesini sağlamakta zorlandığı anlar da kayıt altına alındı.

Trafikteki diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında devam eden bu tehlikeli yolculuk, başka bir motosiklet sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İki kişi, motosiklet üstünde motosikletle bir süre daha yolculuk yaparak gözden kayboldu.

Bu tür tehlikeli ve trafiğe uyumsuz davranışların, hem sürücülerin hem de diğer trafik kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye attığı ve ciddi kazalara neden olabileceği vurgulanarak, trafik kurallarına uymayan sürücülerin cezai işlemlere tabi tutulması gerektiği ifade ediliyor. Ayrıca, bu tür olayların toplumda farkındalık yaratmak adına ciddi bir sorun olduğu ve trafik güvenliği konusunda eğitimlerin önemini bir kez daha ortaya koyduğu belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.