DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Yakubiye Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Yakubiye Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Yakubiye Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret sırasında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Beyazgül, esnaf ve vatandaşlarla samimi bir diyalog kurdu.

ABONE OL
14 Kasım 2023 10:37
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Yakubiye Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentteki mahallelerde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Yakubiye Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette Beyazgül, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek, kentte yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

Esnaf ziyaretlerinde samimi bir atmosferde bulunan Başkan Beyazgül, işletme sahiplerine hayırlı işler dileyip, vatandaşlarla sohbet etti. Bu ziyaretlerin, halk ile belediye yönetimi arasındaki iletişimi güçlendirmek adına önemli olduğunu belirten Beyazgül, “Halkımızın görüşlerini dinlemek, ihtiyaçlarını anlamak ve beklentilerine cevap vermek için mahalle mahalle dolaşıyoruz. Bu doğrudan iletişim, kentimizin gelişimi için önemli bir adımdır” dedi.

Bir ziyaretçiyle karşılaşan Başkan Beyazgül, ziyaretçinin çocuklarına oyuncaklar hediye ederek, aile ile bir süre sohbet etti. Gaziantep’ten gelen ziyaretçi, Şanlıurfa’nın son yıllarda gösterdiği gelişmeye dikkat çekerek, kentin Güneydoğu’nun incisi haline geldiğini ifade etti.

Bu tür etkileşimlerin kent sakinleri arasında pozitif bir enerji yaratmaya yardımcı olduğu ve yerel yönetimle halk arasındaki bağı güçlendirdiği gözlemleniyor. Beyazgül’ün mahalle ziyaretlerinin kentteki gelişmeleri yakından takip etmesine ve halkın taleplerine doğrudan cevap vermesine olanak tanıdığı belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.