DOLAR 32,8352 -0.21%
EURO 35,6714 -0.58%
ALTIN 2.536,850,09
BITCOIN 2187273-0,85%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Real Mallorca’nın Golcüsü Vedat Muriqi, Sakatlıkla Mücadele Ediyor

Real Mallorca’nın Golcüsü Vedat Muriqi, Sakatlıkla Mücadele Ediyor

Real Mallorca'nın golcü oyuncusu Vedat Muriqi, Kosova Milli Takımı'nda İsrail ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada sol baldırında kas hasarı tespit edilen Muriqi'nin 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

ABONE OL
15 Kasım 2023 08:20
Real Mallorca’nın Golcüsü Vedat Muriqi, Sakatlıkla Mücadele Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Mallorca’nın başarılı golcüsü Vedat Muriqi, Kosova Milli Takımı’nın İsrail ile oynadığı Avrupa Futbol Şampiyonası I Grubu maçında sakatlık yaşadı. Maçın 66. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Muriqi, yerini Meriton Korenica’ya bıraktı. Oyuncunun sol baldırında kas hasarı tespit edildiği ve 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

La Liga’da bu sezon Real Mallorca formasıyla 12 maça çıkan Vedat Muriqi, dört gol attı ve iki asistle takımına katkı sağladı. Ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak olan Muriqi, Atletico Madrid, Alaves, Sevilla ve Cadiz maçlarında forma giyemeyecek.

Real Mallorca kulübü, Vedat Muriqi’nin sakatlık durumuyla ilgili resmi açıklamayı yaparken, oyuncusuna geçmiş olsun dileklerini iletti. Vedat Muriqi’nin en kısa sürede sağlığına kavuşarak takımına dönmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.