DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özgürlük Konvoyu Organizatörlerinin Davası Devam Ediyor

Özgürlük Konvoyu Organizatörlerinin Davası Devam Ediyor

Özgürlük Konvoyu organizatörlerinin davası devam ediyor. Şahit olarak ifade veren polis memuru hakkında detaylar burada.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:56
Özgürlük Konvoyu Organizatörlerinin Davası Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özgürlük Konvoyu” organizatörlerinin davası, Ottawa Polis Teşkilatı ile göstericiler arasında bir aracı olarak görev yapmış bir polis memurunun tanıklığına devam etmek üzere Salı günü devam edecek. Sgt. Jordan Blonde, kendisini Barber için bir “ikincil” irtibat olarak tanımlayan bir polis memurudur ve Salı günü şahit sandalyesine geri dönecektir.

Sgt. Jordan Blonde, 2022’deki COVID-19 kamu sağlığı önlemlerine karşı düzenlenen protestolar sırasında Ottawa şehir merkezinden göstericileri zorla çıkarmak amacıyla gerçekleşen bir polis operasyonundan önceki “düşmanca” sahneleri tanımlayan ifadesini Cuma günü verdi.

Bugün savcılar Blonde’a daha fazla soru sormaya devam edecekler, ancak savunma avukatları, mahkeme hakiminin polisin avukat-müvekkil gizliliği tarafından korunduğunu iddia ettiği iç polis belgelerinin kabul edilebilirliği konusunda bir karar verilene kadar kendisine karşı soru sormayacaklarını söyledi.

Tamara Lich ve Chris Barber, suçluluk, başkalarını suç işlemeye teşvik etme ve gözdağı verme dahil olmak üzere çok sayıda suçlama ile karşı karşıya. Şikayet, iki yüksek profilli organizatörün protesto eden kalabalığın eylemleri üzerinde etkisi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.