DOLAR 32,8497 -0.18%
EURO 35,6724 -0.58%
ALTIN 2.539,840,21
BITCOIN 2163967-1,86%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Mesut Özil’in Babası Mustafa Özil: ‘Almanya Milli Takımı’nda Oynamasını Ben İkna Ettim’
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Mesut Özil’in Babası Mustafa Özil: ‘Almanya Milli Takımı’nda Oynamasını Ben İkna Ettim’

Mesut Özil’in Babası Mustafa Özil: ‘Almanya Milli Takımı’nda Oynamasını Ben İkna Ettim’

Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, Almanya Milli Takımı'nda oğlunun oynamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir menajer olarak her zaman bir vizyona sahip olmanız gerekir. Almanya için oynama kararı en iyi karardı. Almanya için 2018'e kadar 92 uluslararası maç oynadı ve 2014'te dünya şampiyonu oldu." dedi.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:13
Mesut Özil’in Babası Mustafa Özil: ‘Almanya Milli Takımı’nda Oynamasını Ben İkna Ettim’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesut Özil’in kariyerine nokta koyduğu ve Fenerbahçe’den ayrıldığı dönemde, babası Mustafa Özil önemli açıklamalarda bulundu. Mustafa Özil, Bild’e yaptığı açıklamada, Mesut’un Almanya Milli Takımı’nda oynamaya karar vermesinde kendi ikna çabalarını anlattı. Almanya Futbol Federasyonu’nda (DFB) yöneticilik yapmasını dilediğini belirten Mustafa Özil, Mesut’un kariyerini ve milli takımdan emekliliğini değerlendirdi.

Ayrıca, Mustafa Özil, Mesut’un futbol kariyerindeki başarılarına vurgu yaparak, Mesut’un transfer dönemindeki veda şeklini eleştirdi. Kendi menajerliğini yapan Erkut Söğüt’ün, Mesut’un veda sürecini daha profesyonel yönetmesi gerektiğini savundu. Mustafa Özil, Mesut’un futbol sonrası kariyeriyle ilgili de özel bir dileğini paylaştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.