DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23433860,43%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mamadou Sakho, Montpellier’den Ayrıldı: Teknik Direktörle Yaşadığı Kavga Sonucunda Karar Aldı
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Mamadou Sakho, Montpellier’den Ayrıldı: Teknik Direktörle Yaşadığı Kavga Sonucunda Karar Aldı

Mamadou Sakho, Montpellier’den Ayrıldı: Teknik Direktörle Yaşadığı Kavga Sonucunda Karar Aldı

Fransız futbolcu Mamadou Sakho, Montpellier takımından teknik direktörle yaşadığı kavga sonucunda ayrıldığını açıkladı. Sakho, Montpellier'de geçirdiği iki yılın ardından kulüple işbirliğini sonlandırdı.

ABONE OL
3 Kasım 2023 21:29
Mamadou Sakho, Montpellier’den Ayrıldı: Teknik Direktörle Yaşadığı Kavga Sonucunda Karar Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Montpellier takımında forma giyen Fransız futbolcu Mamadou Sakho, teknik direktör Michel Der Zakarian ile geçtiğimiz hafta yaşadığı fiziksel bir kavga sonrasında takımdan ayrıldığını duyurdu.

33 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu, Montpellier Hérault Spor Kulübü ile işbirliğini sonlandırmaya karar verdi. Sakho, yaptığı açıklamada, “Geçen hafta antrenman merkezinde meydana gelen ve hiçbir sorumluluğunu kabul etmediğim olay sonrasında, 02/11/2023 tarihinde Montpellier Hérault Spor Kulübü ile olan işbirliğimi sonlandırmaya karar verdim. Üst düzey tecrübelerimi takım arkadaşlarımla ve antrenman merkezindeki ‘küçük kardeşlerimle’ paylaşmanın keyfini yaşadığım bu aile kulübünde iki yıl geçirdim. Son olarak, rahmetli babasının kendisinden önce yaptığı gibi, MHSC’yi benim için değerli olan değer ve ilkelerle yöneten başkan Laurent Nicollin’e özellikle teşekkür etmek istedim” dedi.

Mamadou Sakho, bu sezon Montpellier formasıyla sadece 1 maçta forma giydi. K

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.