DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Liverpool Futbolcusu Luis Diaz’ın Ailesi Kolombiya’da Kaçırıldı, Baba Hala Kayıp

Liverpool Futbolcusu Luis Diaz’ın Ailesi Kolombiya’da Kaçırıldı, Baba Hala Kayıp

Liverpool'un Kolombiyalı futbolcusu Luis Diaz'ın ailesi, Kolombiya'da silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Anneleri Cilenis Marulanda bulunurken, babası Luis Manuel Diaz hala kayıp. Emniyet, babayı bulma çalışmalarına yoğunlaşıyor ve bilgi sağlayanlara para ödülü verilecek. Diaz, yaşanan olaylar nedeniyle dün oynanan maçta kadroda yer almadı.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:17
Liverpool Futbolcusu Luis Diaz’ın Ailesi Kolombiya’da Kaçırıldı, Baba Hala Kayıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Luis Diaz’ın Ailesi Kolombiya’da Kaçırıldı: Eşi Bulundu, Baba İçin Arama Sürüyor

Liverpool’un Kolombiyalı futbolcusu Luis Diaz’ın ailesi, Kolombiya’da silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Şu ana kadar yapılan arama çalışmaları sonucunda Diaz’ın annesi Cilenis Marulanda, Barrancas bölgesinde sağ olarak bulundu ancak baba Luis Manuel Diaz’ı bulma çalışmaları sürdürülüyor.

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, Diaz’ın babasını bulma operasyonuna tüm emniyet güçleri ve yetkilileri dahil ettiğini açıkladı. Diaz’ın babasını bulmak için yüzün üzerinde emniyet yetkilisi çalışmalara katılıyor ve bu konuda bilgi paylaşanlara 40 bin sterlin para ödülü verileceği belirtildi.

Diaz, yaşanan ailevi olayların etkisiyle son Liverpool maçında kadroda yer almadı. Olayla ilgili daha fazla bilgi ve detaylar, yetkililerin çalışmalarıyla ortaya çıkacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.