DOLAR 32,8603 -0.03%
EURO 35,6956 -0.04%
ALTIN 2.543,37-0,06
BITCOIN 2164845-2,84%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kütahya’da Nailbey Mahallesinde Çıkan Apartman Yangınında Hasar Oluştu

Kütahya’da Nailbey Mahallesinde Çıkan Apartman Yangınında Hasar Oluştu

Kütahya'nın Nailbey Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın garaj kısmında çıkan yangın, hızla büyüyerek üst katlara sıçrama riski oluşturdu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, garajda hasar meydana geldi. Binadaki sakinler yangın sırasında tahliye edildi.

ABONE OL
12 Kasım 2023 10:07
Kütahya’da Nailbey Mahallesinde Çıkan Apartman Yangınında Hasar Oluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kütahya’nın Nailbey Mahallesi Akın Sokağı’nda bulunan 5 katlı bir apartmanın garaj kısmında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangının kısa sürede büyümesi nedeniyle, itfaiye ekipleri tarafından üst katlara sıçrama riskine karşı binadaki sakinler tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, garaj kısmında hasar oluştu.

Olay yerindeki görgü tanıklarının ifadelerine göre, yangın kısa sürede büyüyerek yoğun dumanın yayılmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri, dumanın etkisi altında kalan binada mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalarını sürdürdü.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiştir ve olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından detaylı bir soruşturma başlatılmıştır. Apartman sakinleri, yangın sırasında paniğe kapılarak tahliye edildi ve herhangi bir yaralanma olup olmadığı konusunda henüz bilgi verilmedi.

Olay yerindeki acil sağlık ekipleri, yangın esnasında etkilenen veya mahsur kalan kişilere müdahale ederek gerekli tedbirleri aldılar. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başlarken, polis ekipleri de olayın detaylarını aydınlatmak adına çalışmalarını sürdürmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.