DOLAR 34,2849 0.05%
EURO 37,0149 -0.02%
ALTIN 2.989,80-1,25
BITCOIN 2265531-1,75%
İstanbul
17°

AÇIK

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kingsley Coman: “Galatasaray Harika Bir Takım, Zor Maçlar Oynadık”

Kingsley Coman: “Galatasaray Harika Bir Takım, Zor Maçlar Oynadık”

Bayern Münih'in yıldızı Kingsley Coman, Galatasaray ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından "Galatasaray harika bir takım, zor maçlar oynayacağımızı biliyorduk" açıklamasında bulundu. İşte Coman'ın maç ve gruptaki değerlendirmeleri.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:27
Kingsley Coman: “Galatasaray Harika Bir Takım, Zor Maçlar Oynadık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Bayern Münih ile Galatasaray arasında oynanan mücadelede Bayern Münih’in yıldızı Kingsley Coman, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Coman, Galatasaray’a karşı zorlu maçlar oynayacaklarını önceden bildiklerini belirterek, iki maçta da iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

“Zaman zaman maçlarda acı çektiğimiz anlar oldu ama iyi mücadele ettik ve bizim için sonuçlar iyi oldu.” diyen Coman, Galatasaray’ın harika bir takım olduğunu vurguladı. Gruptaki rekabetin sürdüğünü ve ikincilik yarışının ortada olduğunu söyleyen Coman, “Hak eden takımın gruptan çıkmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bayern Münih’in Galatasaray’a karşı gösterdiği saygı ve mücadele anlayışıyla ilgili yapılan bu açıklamalar, futbolseverlerin maç sonu değerlendirmesine ışık tutuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.