DOLAR 34,0036 0.31%
EURO 37,8669 0.68%
ALTIN 2.819,860,38
BITCOIN 1973175-2,83%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnan Kıraç, Kızı İpek Kıraç’ı Evlatlıktan Reddetti: Miras Tartışması Büyüyor

İnan Kıraç, Kızı İpek Kıraç’ı Evlatlıktan Reddetti: Miras Tartışması Büyüyor

İş adamı İnan Kıraç ve kızı İpek Kıraç arasındaki miras tartışması giderek büyüyor. İnan Kıraç'ın, İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddetmesiyle başlayan süreçte, Suna Kıraç da yazılı bir açıklama yaparak durumu açıkladı. İşte yaşanan gelişmeler ve açıklamalar.

ABONE OL
3 Kasım 2023 21:10
İnan Kıraç, Kızı İpek Kıraç’ı Evlatlıktan Reddetti: Miras Tartışması Büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş adamı İnan Kıraç’ın kızı İpek Kıraç’ı evlatlıktan reddetmesi sonrası, miras tartışması gündemde büyük bir yer tutuyor. İnan Kıraç’ın bu kararı, kızı İpek Kıraç tarafından tepkiyle karşılandı. İpek Kıraç, babasının aldığı bu kararın hukuki süreçte henüz sonuçlanmadığını ve miras hakkının kendisine yasal olarak verildiğini savundu.

Aynı zamanda, İnan Kıraç’ın eşi olan Suna Kıraç da yazılı bir açıklama yaparak, bu sürecin aslında İnan Kıraç’ın kendisine ve son arzularına karşı açılmış bir dava olduğunu belirtti. Ayrıca, İnan Kıraç’ın gündeme getirdiği evlatlıktan red talebiyle ilgili olarak henüz ilk duruşmanın bile görülmediğini ifade etti. Suna Kıraç, İpek Kıraç’ın annesine olan vasiyetini korumaya çalıştığını ve haberlerde anlatıldığı gibi mirası ele geçirmeye çalışmadığını söyledi. Bu açıklamalar, İnan Kıraç ve ailesi arasındaki miras ve aile içi hukuki süreç hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi amaçlıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.