DOLAR 34,0156 0.06%
EURO 37,6827 0.21%
ALTIN 2.726,160,08
BITCOIN 1926639-3,97%
İstanbul
26°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Getir, ABD Merkezli FreshDirect’i Satın Alarak Büyümeye Devam Ediyor

Getir, ABD Merkezli FreshDirect’i Satın Alarak Büyümeye Devam Ediyor

Türkiye merkezli online market platformu Getir, ABD'de faaliyet gösteren online market şirketi FreshDirect'in tamamını satın almak için anlaşma sağladı.

ABONE OL
11 Kasım 2023 23:03
Getir, ABD Merkezli FreshDirect’i Satın Alarak Büyümeye Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şirket, Amerika’nın önde gelen gıda perakende gruplarından Ahold Delhaize USA’den FreshDirect’i devralacak. Anlaşmanın bu ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Getir, ABD’deki faaliyetlerini genişletmeyi hedefleyerek gerçekleştirdiği bu satın alma ile FreshDirect’in teknolojisini ve operasyonel tecrübesini kullanarak müşterilere daha hızlı ve kolaylık sağlamayı amaçlıyor. FreshDirect ise Getir’in deneyiminden faydalanarak hizmetini daha cazip hale getirmeyi planlıyor.

FreshDirect, özellikle taze ürün kalitesi ve çeşitliliği ile bilinen bir online market şirketi olarak, satın almanın ardından Getir’in desteğiyle New York’taki faaliyetlerini sürdürecek. Bronx semtindeki tesisinde faaliyet gösteren FreshDirect, bölgedeki en iyi tarım ve gıda ürünleri üreticileri ile güçlü iş ilişkileri kurarak online market sektöründeki önemli oyunculardan biri haline gelmişti.

Getir’in FreshDirect’i satın alma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, her iki şirketin sinerjisiyle ABD’deki online market rekabetinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.