DOLAR 32,8224 -0.24%
EURO 35,6613 -0.63%
ALTIN 2.541,570,27
BITCOIN 2155399-3,90%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Çıkış İçin Gereken Senaryolar Ortaya Çıktı
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Çıkış İçin Gereken Senaryolar Ortaya Çıktı

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Çıkış İçin Gereken Senaryolar Ortaya Çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları sona erdi ve Galatasaray, Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu. A Grubu'nda ortalık karıştı. İşte Galatasaray'ın gruptan çıkabilmesi için gereken senaryolar.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:30
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Çıkış İçin Gereken Senaryolar Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4. hafta maçları tamamlandı ve Galatasaray’ın durumu belirsiz bir hal aldı. Bayern Münih’in liderliğini sürdürdüğü grupta, Kopenhag ve Galatasaray arasında çekişme devam ediyor. İşte Galatasaray’ın gruptan çıkma için karşılaştığı senaryolar:

2 Maçı Kazanırsa Direkt Çıkacak: Galatasaray, Kopenhag ve Manchester United’ı son iki maçında yenerse, rakiplerinin sonuçlarına bakmadan bir üst tura yükselecek.

Kopenhag Kaybeder, Galatasaray Kazanırsa: Eğer Kopenhag, Bayern Münih’e yenilir ve Galatasaray Manchester United’ı yenerse, Galatasaray’ın Kopenhag karşısında 1 puan da yetiyor.

Kopenhag Yener, Galatasaray da Manchester United’ı Yenerse: Bu durumda Galatasaray’ın bir sonraki maçında İngiliz devini yenememesi halinde, Kopenhag’ı yenip Manchester United’ın Bayern Münih’e yenilmesini beklemesi gerekecek.

Gruptaki puan durumu şu şekilde: Bayern Münih 12 puan, Kopenhag 4 puan, Galatasaray 4 puan, Manchester United 3 puan. Bu karmaşık durum, Galatasaray’ın bir sonraki maçlarda alacağı sonuçlara bağlı olarak şekillenecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.