DOLAR 32,8366 -0.2%
EURO 35,6783 -0.58%
ALTIN 2.539,300,19
BITCOIN 2162899-2,45%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Galatasaray’ın Golcüsü Mauro Icardi, Iğneyle Oynamaya Devam Edecek

Galatasaray’ın Golcüsü Mauro Icardi, Iğneyle Oynamaya Devam Edecek

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sakatlığına rağmen iğneyle sahada olmaya devam edecek. Kulüp, Icardi'yi antrenmanlardan muaf tutarak maçlara hazırlanmasına izin verecek.

ABONE OL
1 Kasım 2023 21:03
Galatasaray’ın Golcüsü Mauro Icardi, Iğneyle Oynamaya Devam Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 1-0 yenerken Mauro Icardi’nin sakatlığına rağmen sahada olması dikkat çekti. Icardi’nin bu maçlarda iğne ile sahaya çıktığı bilinmektedir. Bayern Münih maçında da benzer bir yöntemle sahaya çıkan Arjantinli golcü için Galatasaray’ın planı, bir süre daha iğne tedavisini sürdürmektir.

Fanatik’e göre, Galatasaray, Mauro Icardi’nin antrenmanlarda yer almayarak sadece maç günleri iğne tedavisini uygulamayı düşünüyor. Bu şekilde Icardi’nin sakatlığına rağmen maçlarda forma giyebilmesi hedeflenmektedir. İcardi’nin yakın dönemdeki maçlarda iğne tedavisi alarak sahada olması beklenmektedir.

Mauro Icardi, 3 Kasım’da Kasımpaşa, 8 Kasım’da Bayern Münih ve 11 Kasım’da Hatayspor maçlarında iğne tedavisi sayesinde sahada olacak. Galatasaray, golcü oyuncusunun sakatlığının iyileşmesi ve takıma katkı sağlaması için bu yöntemi tercih etmektedir. Oyuncunun sağlık durumu ve performansı yakından takip edilmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.