DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Wout Weghorst Transferi İçin Girişimlere Başladı

Galatasaray, Wout Weghorst Transferi İçin Girişimlere Başladı

Geçtiğimiz sezonun ilk bölümünde Beşiktaş'ta forma giyen, ardından Premier Lig temsilcisi Manchester United'a kiralanan Hollandalı golcü Wout Weghorst, Galatasaray'ın radarına girdi. Hoffenheim'da da bekleneni veremeyen deneyimli futbolcu için Sarı-Kırmızılılar, transfer görüşmelerine başladı.

ABONE OL
15 Kasım 2023 08:09
Galatasaray, Wout Weghorst Transferi İçin Girişimlere Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Milli arayı fırsat bilerek transferde kolları sıvadı. Teknik direktör Okan Buruk’un belirlediği transfer politikası doğrultusunda hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Cim Bom, Premier Lig’de forma giyen ve Hoffenheim’a kiralanan Hollandalı golcü Wout Weghorst’u transfer etmeye kararlı.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta başarılı bir performans sergileyen Weghorst, daha sonra Manchester United’a kiralık olarak transfer olmuş ancak beklenen performansı sergileyememişti. Ardından Hoffenheim’a kiralanan tecrübeli golcü, bu takımda da istenen verimi sağlayamayarak 2022-2023 sezonunun başında Burnley’e geri dönmüştü.

Sarı-Kırmızılılar, sezon başında Hoffenheim’a kiralanan ve burada istenilen performansı gösteremeyen Wout Weghorst’un transferi için harekete geçti. Galatasaray yönetimi, Hollandalı golcüyü kadrosuna katmak için Burnley ile görüşmelere başladı. Weghorst’un, hem çift forvet oynama planına uygun olması hem de forvet arkasında görev yapabilme yeteneği nedeniyle transferi, teknik direktör Okan Buruk’un planlarına uygun görünüyor.

Galatasaray’ın, Wout Weghorst transferinde başarılı olup olamayacağı, önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmeler ve futbolcunun kendi tercihi doğrultusunda şekillenecek. Weghorst’un Galatasaray’a transferi, hücum hattındaki alternatifleri artırarak takımın güçlenmesine katkı sağlayabilir. Taraftarlar, heyecanla transfer gelişmelerini bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.