DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Mauro Icardi Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Mauro Icardi Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Mauro Icardi'nin sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca maçın değerlendirmesini yaptı.

ABONE OL
2 Kasım 2023 11:18
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Mauro Icardi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk, son 9 maçtır galibiyetle ayrılan takımının Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında Mauro Icardi’nin sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Maç hakkında konuşan Buruk, “Oyun boyunca önde oynamaya çalıştık. Rizespor da geçiş oyununu uygulamaya çalıştı. Sahalarında maç kaybetmediler, iyi bir Rizespor vardı. Onları da tebrik ederim. Önemli bir galibiyet. Üst üste 9 oldu, seriye devam etmek istiyoruz. Bir sonraki maça daha rahat çıkacağız. Dinleneceğiz ve hazırlanma şansımız olacak. Performansları yukarı çıkartmalıyız. Galatasaray olarak daha iyisini yapmalıyız.” dedi.

Ayrıca, Beşiktaş derbisinde sakatlanan ve iğne kullanarak maçlara çıkan Mauro Icardi’nin durumu hakkında da konuşan Buruk, “Mauro Icardi iğne olduktan sonra, maçta oynadığı süre önemli değil. Bir fark olmuyor. Beklersek uzun sürebilir. Bireysel idman yapıyor. Maç günleri iğne oluyor. Onun için çok zor ama çok fedakar. Yaptığıyla Galatasaray’ı ve futbolu ne kadar sevdiğini gösteriyor. Milli ara dinlenme fırsatı olacak.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu açıklamalar, futbolseverler ve Galatasaray taraftarları tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve Mauro Icardi’nin durumu hakkında bilgi verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.