DOLAR 32,8605 -0.04%
EURO 35,7471 0%
ALTIN 2.545,720,06
BITCOIN 2168288-3,01%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Transfer Planı: Stoper Hattına Odaklanıyor

Fenerbahçe’nin Transfer Planı: Stoper Hattına Odaklanıyor

Fenerbahçe, ara transfer döneminde golcü transferi ile birlikte stoper hattına da takviye yapmayı planlıyor. Samet Akaydın'ın ayrılma ihtimali ve yaşanan sakatlıklar, stoper bölgesini öncelik haline getirdi. Yabancı kontenjanı nedeniyle yerli bir oyuncu almak zorunlu hale geldi. Bu kapsamda Braga'dan Serdar Saatçı, tek aday olarak görünüyor. Ancak Portekiz ekibiyle anlaşmak zor olabilir. Alternatif olarak, 'geri çağırılabilir' maddesi bulunan Emir Ortakaya da güçlü bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

ABONE OL
15 Kasım 2023 08:03
Fenerbahçe’nin Transfer Planı: Stoper Hattına Odaklanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, ara transfer döneminde golcü transferinin yanı sıra stoper hattına da takviye yapmayı planlıyor. Özellikle Samet Akaydın’la yolların ayrılma ihtimali ve yaşanan sakatlıklar nedeniyle stoper bölgesi öncelikli bir hale geldi. Ancak yabancı kontenjanı nedeniyle stopere mutlaka yerli bir oyuncu almak zorunlu hale geldi.

Bu kapsamda Braga’dan Serdar Saatçı, stoper pozisyonu için tek aday olarak görünüyor. Ancak Portekiz ekibiyle anlaşmak ve oyuncuyu kiralama konusunda ikna etmek kolay olmayabilir. Fenerbahçe yönetimi, cazip şartlar sunarak bu transferi gerçekleştirmeye çalışacak.

Alternatif olarak ise Emir Ortakaya, ‘geri çağırılabilir’ maddesi ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Göztepe’ye kiralanan genç savunmacı, harika bir performans sergilemişti. Bu sezon ise Kocaelispor’a kiralanan Emir Ortakaya, sözleşmesinde bulunan ‘geri çağırılabilir’ maddesi ile ocak ayında Fenerbahçe’ye dönebilir. 19 yaşındaki solak savunmacı, bu sezon Kocaelispor’da 10 maçta görev alarak 3 gol atıp 1 asistle dikkat çekti. Fenerbahçe, Emir Ortakaya’nın gelişimine katkıda bulunması için onu güçlü bir seçenek olarak görüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.