DOLAR 32,8605 -0.04%
EURO 35,7471 0%
ALTIN 2.545,720,06
BITCOIN 2168288-3,01%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’de Yusuf Akçiçek, Savunmada Görev Verilecek

Fenerbahçe’de Yusuf Akçiçek, Savunmada Görev Verilecek

Fenerbahçe'de Djiku'nun sakatlığının ardından Yusuf Akçiçek, savunma hattında görev verilecek genç yetenek olarak öne çıkıyor. Akçıçek'in solak olması ve oyun kurma yeteneği, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırıyor.

ABONE OL
2 Kasım 2023 10:40
Fenerbahçe’de Yusuf Akçiçek, Savunmada Görev Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de savunma hattında yaşanan sakatlıklar nedeniyle yeni bir isim öne çıkıyor. Djiku’nun ayağında kırık tespit edilmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacak bir stoper bulma görevi teknik direktör İsmail Kartal’a düştü. Ancak Djiku’nun sakatlığı ve takımdaki diğer eksikler nedeniyle Fenerbahçe’de Avrupa maçında stoper sorunu yaşanıyor.

Samet Akaydin’in UEFA listesinde isminin olmaması ve Serdar Aziz’in ameliyat olması, sarı-lacivertli takımın defans hattında sıkıntı yaşamasına neden oldu. Bu durumda genç yetenek Yusuf Akçiçek, Avrupa maçlarında görev verilmesi muhtemel isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Yusuf Akçiçek, Fenerbahçe altyapısından yetişen bir oyuncu ve savunma hattında görev alabilecek kapasiteye sahip. Solak olması ve topu iyi kullanma yeteneği, onu öne çıkaran özelliklerden sadece birkaçı. Ayrıca hücum organizasyonlarına katkı sağlama yeteneği, Yusuf’u daha da değerli kılıyor.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Djiku’nun sakatlanmasının ardından sosyal medya ve forumlarda İsmail Kartal’a çağrıda bulunarak Yusuf Akçiçek’e şans verilmesini istediler. Genç savunmacının, Djiku’nun yokluğunda ve UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin savunma hattında kritik bir rol üstlenebileceği düşünülüyor.

Yusuf Akçiçek, bu sezon Fenerbahçe U19 Takımı’nda forma giydi ve 5 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. Genç yetenek, sarı-lacivertli formayla daha fazla süre alarak yeteneklerini en üst seviyede sergileme fırsatı bulabilir. Djiku’nun sakatlığı ve eksikler nedeniyle Yusuf Akçiçek’e verilen sorumluluk, onun gelişimini hızlandırabilir ve Fenerbahçe için önemli bir alternatif olmasını sağlayabilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.