DOLAR 32,8224 -0.24%
EURO 35,6613 -0.63%
ALTIN 2.541,570,27
BITCOIN 2155399-3,90%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Ludogorets Maçından Lider Çıkmak İstiyoruz
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Ludogorets Maçından Lider Çıkmak İstiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Ludogorets Maçından Lider Çıkmak İstiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ludogorets maçı öncesi yaptığı açıklamada galibiyet hedefini ve liderlik isteğini dile getirdi. Sakat oyuncuların durumu ise belirsizliğini koruyor.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:20
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Ludogorets Maçından Lider Çıkmak İstiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ludogorets Maçı Öncesinde Liderlik Hedefini Açıkladı

Fenerbahçe’nin başında başarılı bir sezon geçiren Teknik Direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Ludogorets ile oynanacak kritik maç öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, Ludogorets’in güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Liginde son 12 yılda defalarca şampiyon olmuş bir rakiple karşılaşacağız. Ancak biz de lige iyi bir başlangıç yaptık ve Konferans Ligi’nde lider durumdayız. Hedefimiz bu liderliği sürdürmek ve Ludogorets maçından galibiyetle ayrılarak gruptan lider çıkmak” dedi.

Sakat oyuncuların durumu hakkında da konuşan Kartal, “Sakatlıklarla ilgili kesin bir durum şu an için belirlenmedi. Sağlık ekibimiz ellerinden geleni yapıyor. Adana Demirspor maçına bazı oyuncularımız yetişebilir, ancak bazıları için milli takım arasına kadar sürebilir. Şu an için net bir bilgiye sahip değiliz” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik adamı, Ludogorets maçının analizlerini yapıp takımını buna göre hazırladıklarını da belirterek taraftarlarına güvenlerini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.