DOLAR 32,8603 -0.03%
EURO 35,6956 -0.04%
ALTIN 2.543,37-0,06
BITCOIN 2164845-2,84%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Deplasmanda Adana Demirspor ile Zorlu Mücadeleye Çıkıyor

Fenerbahçe, Deplasmanda Adana Demirspor ile Zorlu Mücadeleye Çıkıyor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi yönetecek hakem Halil Umut Meler'in liderliğindeki maçta, VAR'da Suat Arslanboğa görev alacak.

ABONE OL
12 Kasım 2023 14:15
Fenerbahçe, Deplasmanda Adana Demirspor ile Zorlu Mücadeleye Çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in heyecan dolu mücadeleleri devam ediyor. Fenerbahçe, ligin 12. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile zorlu bir müsabakaya çıkıyor. Maçın hakemi Halil Umut Meler, yönetimindeki mücadelede Fenerbahçe ve Adana Demirspor’un kıyasıya mücadelesine şahitlik edecek.

Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. VAR’da Suat Arslanboğa, AVAR’da ise Onur Özütoprak ile Mehmet Emin Tuğral görev alacak. Bu deneyimli hakem ekibi, maçın adil ve düzenli bir şekilde geçmesini sağlamak için sahada olacak.

Fenerbahçe, Süper Lig’de üst sıralara tırmanma hedefiyle çıktığı Adana Demirspor mücadelesinde taraftarlarından aldığı destekle galibiyet arayacak. Ligin zirvesine yaklaşma mücadelesi veren sarı-lacivertli ekip, deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor’u mağlup ederek önemli bir 3 puan daha hedefliyor.

Öte yandan, Süper Lig’de takımlar arasındaki rekabet ve mücadele hız kesmeden devam ederken, Fenerbahçe’nin teknik direktörlük pozisyonuna gelecek kişi de futbol kamuoyunun yakından takip ettiği konulardan biri olmaya devam ediyor. Serdal Adalı’nın adaylığını açıklaması ve sözleri, futbolseverlerin ve medyanın dikkatini çekti. Adalı’nın açıklamalarında Rıza Çalımbay ve Mehmet Özdilek’e dair sözleri, camiada konuşulan konulardan biri oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.