DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1833084-4,94%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Erdoğan: ‘Netanyahu Gidicidir, Bakanlar da Seni Kurtaramayacak

Erdoğan: ‘Netanyahu Gidicidir, Bakanlar da Seni Kurtaramayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'de devam eden katliamına ilişkin AK Parti grup toplantısında sert tepki gösterdi. Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun birlik mesajı vermek amacıyla kameralar karşısına geçtiği anlarda Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Bakan Benny Gantz tarafından yalnız bırakılmasına değinerek, 'O bakanlar da seni kurtaramayacak. Netanyahu gidicidir' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
16 Kasım 2023 07:41
Erdoğan: ‘Netanyahu Gidicidir, Bakanlar da Seni Kurtaramayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze’de devam eden İsrail katliamına ilişkin AK Parti grup toplantısında sert bir açıklama yaptı. Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun birlik mesajı vermek amacıyla kameralar karşısına geçtiği anlarda Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Bakan Benny Gantz tarafından yalnız bırakılmasına değinerek, “O bakanlar da seni kurtaramayacak. Netanyahu gidicidir. Bütün mesele dünyada haklının yanında yer alacak olanların duruşudur” dedi. Erdoğan ayrıca, “Sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa açıkla… Ama açıklayamaz. Ey İsrail, sende atom bombası, nükleer bomba var, bununla tehdit ediyorsun. Bunları biz biliyoruz. Artık ecelin geliyor, istediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, neye sahip olursan ol gidicisin. Artık ecelin geliyor” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.