DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1827266-4,16%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Talimatıyla Çalışan Emeklilere İkramiye Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Talimatıyla Çalışan Emeklilere İkramiye Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilmesi için detaylı bir çalışma başladı. Meclis'e sunulacak düzenleme ile ödemelerin aralık ayı içerisinde yapılması bekleniyor.

ABONE OL
28 Kasım 2023 16:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Talimatıyla Çalışan Emeklilere İkramiye Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, çalışan emeklilere de bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye verilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında detaylı bir çalışma başlatıldı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesine ilişkin detaylı bir çalışma var. Kapsamı ve detayları çalışma sonrasında ortaya çıkacak.” dedi.

Çalışmaların sonucunda ortaya çıkacak düzenleme, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayının ardından Meclis’e sunulacak. Pazartesi günkü kabine toplantısında konuyla ilgili düzenleme ve düzeltmelerin süratle yapılması talimatını veren Erdoğan, emeklilerin bir kısmının dışarıda bırakılmasının hakkaniyetli bulmadığını belirtmiş ve bu durumun giderilmesi için çalışmaların başlatılmasını istemişti.

Yasalaşma sürecinin tamamlanmasının ardından ikramiyeler, aralık ayı içerisinde çalışan emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Bu düzenlemeyle, çalışan emekliler de bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiyeden faydalanacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.