DOLAR 32,8605 -0.04%
EURO 35,7471 0%
ALTIN 2.545,720,06
BITCOIN 2168288-3,01%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çaykur Rizespor, İstanbulspor’u Shelvey’in Muhteşem Golü İle Devirdi

Çaykur Rizespor, İstanbulspor’u Shelvey’in Muhteşem Golü İle Devirdi

Çaykur Rizespor, İstanbulspor'u Shelvey'in muhteşem golü ile 1-0 mağlup ederek galibiyet özlemini sonlandırdı. Maçın detayları ve canlı anlatım fanatik.com.tr'de!

ABONE OL
12 Kasım 2023 16:41
Çaykur Rizespor, İstanbulspor’u Shelvey’in Muhteşem Golü İle Devirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 12. haftasında Çaykur Rizespor, İstanbulspor’u konuk etti. İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor, son 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen bir performans sergiliyordu. Ancak maça hızlı bir başlangıç yaparak 5. dakikada Shelvey’in muhteşem golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol, takımının 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi. İlk yarıda İstanbulspor’un etkili ataklarına karşı direncini koruyan Çaykur Rizespor, skoru koruyarak devreyi önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında da tempolu bir oyun sergileyen her iki takımın çekişmesi devam etti. 36. dakikada Ibrahim Olawoyin’in etkili şutunda kaleci David Jensen’in kritik kurtarışıyla Çaykur Rizespor’un avantajı sürdü. Maçın geri kalanında her iki takımın çabalarına rağmen skor değişmeyince Çaykur Rizespor, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla İstanbulspor, 3 haftadır 3 puana hasret kaldı. Çaykur Rizespor’un galibiyeti, takımın moral bulmasını sağlarken, Shelvey’in attığı muhteşem gol ise maça damga vurdu. Maçın detayları ve canlı anlatımı için fanatik.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.