DOLAR 32,8285 0.04%
EURO 35,6331 -0.01%
ALTIN 2.529,970,07
BITCOIN 2164162-0,07%
İstanbul
29°

AÇIK

03:57

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta Emre Kocadağ, Başkanlık İçin Aday Olmayacak

Beşiktaş’ta Emre Kocadağ, Başkanlık İçin Aday Olmayacak

Beşiktaş yönetiminden Emre Kocadağ, başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıkladı. Camia, iki adaylı seçime olumlu bakarken, Kocadağ kaosun son bulmasını umuyor.

ABONE OL
13 Kasım 2023 19:25
Beşiktaş’ta Emre Kocadağ, Başkanlık İçin Aday Olmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü’nde yönetimde yer alan Emre Kocadağ, kulüp başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Kocadağ, yazılı bir beyanatla, “Olağanüstü seçimli genel kurul camiamıza hayırlı olsun. Kulübümüzün tek adayla seçime gitmemesi gerektiğini her zaman arkadaşlarımla beraber göreve hazır olduğumu daha önce belirtmiştim. İki adaylı bir seçime doğru gidiyor olmamızı olumlu karşılıyor, mevcut kaos ortamının son bulmasını umuyorum” ifadelerini kullandı.

Kocadağ, geçmiş dönemlerde Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman başkanlıklarında görev aldığını belirterek, 9 senelik yöneticilik süresince kulübün önemli başarılarına tanıklık ettiğini vurguladı. Bu süre zarfında şampiyonluklar, kupa zaferleri, stadyumun yapımı ve Avrupa’da elde edilen başarılarla Beşiktaş’ın zor günlerinde yanlarında olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş camiasının parçalarının başkanlık koltuğuna aday olmasına saygı duyduğunu ifade eden Kocadağ, kendisinin ve ekibinin süreci yakından takip edeceğini, oluşturulan kaos ortamının aşılması için fedakarlık ve sağduyu ile hareket edeceklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada küfür ve itibar suikastlarına prim vermeyeceklerini belirten Kocadağ, Beşiktaş’a yakışır bir yönetim anlayışıyla davranacaklarını ve camiaya örnek olacaklarını ifade etti. Beşiktaş için çalışmaya devam edeceklerini belirten Kocadağ, kazananın büyük Beşiktaş camiası olmasını diledi.

Bu açıklamalar, Beşiktaş taraftarını seçim öncesinde olumlu bir atmosfere yönlendirirken, kulübün geleceğine dair merakları da beraberinde getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.