DOLAR 32,8416 -0.19%
EURO 35,6960 -0.55%
ALTIN 2.538,680,16
BITCOIN 2169618-2,00%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Taraftarının Tepkileri Maça Damga Vurdu

Beşiktaş Taraftarının Tepkileri Maça Damga Vurdu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçında Bodo/Glimt'i ağırlarken, teknik sorumlu Burak Yılmaz ve takıma tribünlerden tepkiler geldi.

ABONE OL
9 Kasım 2023 19:17
Beşiktaş Taraftarının Tepkileri Maça Damga Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’ndaki dördüncü maçında Bodo/Glimt’i sahasında ağırladı. Ancak karşılaşmanın ilk yarısını 38. dakikada Faris Pemi Moumbagna’nın attığı gol sonucunda 1-0 geride tamamladı.

Sezon başından bu yana istikrarsız bir performans sergileyen Beşiktaş, hem sahada hem tribünlerde zorlu bir atmosferle karşı karşıya kaldı. Taraftarlar, bu kez teknik sorumlu Burak Yılmaz ve takıma da tepkilerini tezahüratlarla gösterdi.

Tribünlerin ilgi göstermemesi de dikkat çeken bir diğer detaydı. Beşiktaş Park’ta oynanan karşılaşmada, siyah-beyazlı tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı, bu da takımın bulunduğu zor durumu gösteriyordu.

Tribünlerde ayrıca Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz’a yönelik tezahüratlar da yankılandı. Taraftarlar, “Burak Yılmaz’ı istemiyoruz” şeklinde tempo tuttu. Antalyaspor maçının ardından yapılan açıklamaların ardından, Yılmaz, bir kez daha taraftarın tepkisine maruz kaldı.

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı oyunculardan Daniel Amartey de gol sonrası tepki çeken isimlerden biriydi. 38. dakikada Bodo/Glimt’in attığı golden önce yaptığı hatayla tribünlerin hedefindeydi. Bu hatası sonrası oyuncular sahada tepkilere maruz kaldılar.

Devrenin tamamlanmasının ardından da tribünlerde, oyunculara yönelik zaman zaman küfürlü ifadeler içeren tezahüratlar ve ıslıklar vardı. Beşiktaş, bu zorlu maçı lehine çevirip grupta ilerlemek için ikinci yarıda mücadele etmeye çalışacaktı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.