DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Attila Szalai’nin Menajeri, Fenerbahçe’ye Oyuncusunu Geri Getirmek İstediğini Bildirdi
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Attila Szalai’nin Menajeri, Fenerbahçe’ye Oyuncusunu Geri Getirmek İstediğini Bildirdi

Attila Szalai’nin Menajeri, Fenerbahçe’ye Oyuncusunu Geri Getirmek İstediğini Bildirdi

Fenerbahçe'den sezon başında Hoffenheim'a transfer olan Macar futbolcu Attila Szalai'nin menajerlik şirketi Rogon, sarı-lacivertli kulübe "Szalai'yi geri ister misiniz?" şeklinde bir haber gönderdi. Stoper sorunları yaşayan Fenerbahçe'nin bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:14
Attila Szalai’nin Menajeri, Fenerbahçe’ye Oyuncusunu Geri Getirmek İstediğini Bildirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’den sezon başında Bundesliga ekibi Hoffenheim’a transfer olan Attila Szalai’nin menajerlik şirketi Rogon, sarı-lacivertli kulübe oyuncularını geri getirmek istediklerini iletti. Szalai’nin, Hoffenheim’da beklediği şansı bulamaması ve Fenerbahçe’nin stoper sorunları, geri dönüşün önünü açtı.

25 yaşındaki Macar stoper, Fenerbahçe’de geçirdiği dönemde 117 maça çıkarak 7 gol attı ve 4 asist yaptı. Sarı-lacivertli formayla 16 sarı kart gören Szalai’nin hiç kırmızı kartı bulunmuyor. Futbolcunun performansı ve Fenerbahçe ile olan bağları, geri dönüşün mümkün olabileceği izlenimini uyandırıyor.

Fenerbahçe’nin stoper mevkii için alternatif arayışları devam ederken, Szalai’nin menajerlerinin geri dönüş önerisi, kulüp yetkilileri tarafından ciddi şekilde değerlendiriliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.