DOLAR 33,9942 0.28%
EURO 37,8773 0.7%
ALTIN 2.821,620,44
BITCOIN 1970572-3,08%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana Demirspor’da Balotelli Şoku: Başkan Sancak’tan Açıklama Geldi

Adana Demirspor’da Balotelli Şoku: Başkan Sancak’tan Açıklama Geldi

Adana Demirspor'un İtalyan futbolcusu Mario Balotelli'nin sakatlık haberi takımı sarsarken, Başkan Murat Sancak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Balotelli'nin ameliyat olacağını ve 2-3 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

ABONE OL
15 Kasım 2023 08:21
Adana Demirspor’da Balotelli Şoku: Başkan Sancak’tan Açıklama Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekibi Adana Demirspor’un İtalyan futbolcusu Mario Balotelli’nin sakatlık haberi, takımı ve taraftarları üzdü. Kulüp Başkanı Murat Sancak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Balotelli’nin durumunu duyurdu. Başkan Sancak, “Sakattı buna rağmen ihtiyaç olursa kadrodaydı. Şu anda İtalya’da ameliyat olacak, 2-3 ay sahalardan uzak kalacak” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor’un 2021-2022 sezonunda transfer ettiği Mario Balotelli, geçtiğimiz sezonu Sion’da geçirdikten sonra tekrar Adana Demirspor’a transfer olmuştu. İtalyan golcü, sezon başında kadroya katıldığı 5 maçta 3 gol atarak takıma katkı sağlamıştı. Ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak olan Balotelli’nin ameliyat süreci ve rehabilitasyon süreci yakından takip edilecek.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, taraftarlara da Balotelli’nin en kısa sürede sağlığına kavuşması için destek çağrısında bulundu. Balotelli’nin ameliyat sonrası süreci ve dönüş tarihiyle ilgili gelecek detaylar merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.