DOLAR 34,0536 0.02%
EURO 37,6018 -0.08%
ALTIN 2.745,650,09
BITCOIN 19528814,00%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Açıklamaları

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Açıklamaları

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde önemli açıklamalarda bulundu. Türk futbolunun geleceği hakkında önemli adımlar paylaşıldı.

ABONE OL
7 Kasım 2023 10:20
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Büyükekşi’nin yaptığı açıklamalarda, Türkiye Futbol Federasyonu olarak futbol ailesinin ortak sorunlarına kalıcı çözümler üretme çabasında olduklarını ve kronikleşmiş problemleri aşmak için çalıştıklarını belirtti. Ancak son zamanlarda eleştirilerin dozunun arttığını ve eleştirilerin odak noktasının değiştiğini ifade etti.

TFF Başkanı, bundan sonra her 15 günde bir düzenli basın toplantıları yapacaklarını ve kamuoyunu doğru bilgilendirmeye odaklanacaklarını vurguladı. İlk toplantının sonunda soru alınmayacağını, ancak kamuoyunu meşgul eden tüm soruların cevaplarını yazılı olarak 2 gün sonra paylaşacaklarını ifade etti.

Türk futbolunun marka değerini artırmak için çalışmalar yaptıklarını ve kaos ortamını sonlandırmak için hakem atamalarında bir değişiklik yapacaklarını belirten Büyükekşi, kulüplerin karar verme süreçlerine dahil olmalarını istediklerini açıkladı.

Ayrıca, yarı otomatik ofsayt sistemi gibi teknolojik yeniliklere yatırım yapacaklarını ve hakemlerin performanslarını takip edeceklerini dile getirdi.

Büyükekşi, projelerin başarılı olabilmesi için herkesin bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayarak dedikodulara değil, kanıtlara dayalı bir iletişim anlayışı benimsediklerini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.