DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Rachid Ghezzal’dan Sakatlık Açıklaması: ‘Oynama Kararını Ben Aldım, Özür Dilemeyeceğim
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Rachid Ghezzal’dan Sakatlık Açıklaması: ‘Oynama Kararını Ben Aldım, Özür Dilemeyeceğim

Rachid Ghezzal’dan Sakatlık Açıklaması: ‘Oynama Kararını Ben Aldım, Özür Dilemeyeceğim

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Rachid Ghezzal, RAMS Başakşehir maçında sakatlanmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, oynama kararını kendi aldığını belirterek özür dilemeyeceğini ifade etti. Taraftara teşekkür eden Ghezzal, sakatlığının henüz bitmediğini ve geri döneceğini söyledi.

ABONE OL
13 Kasım 2023 20:33
Rachid Ghezzal’dan Sakatlık Açıklaması: ‘Oynama Kararını Ben Aldım, Özür Dilemeyeceğim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, RAMS Başakşehir maçında yaşadığı sakatlık sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 41. dakikada oyuna giren ve devre arasında sakatlığının nüksetmesiyle oyundan alınan Ghezzal, yaşanan durumla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Dün maçta oynamam konusunda futbolda her zaman olduğu gibi bir risk olduğunu biliyordum. Oynama kararını ben aldım. Oynama riskini aldığım için de özür dilemeyeceğim.”

Tecrübeli oyuncu, taraftardan gelen destek mesajları için teşekkür ederken, “Henüz bitmedi, geri döneceğim” sözleriyle sakatlık sürecinin sona ermediğini ancak geri döneceğini belirtti.

Rachid Ghezzal, bu sezon Beşiktaş formasıyla 11 karşılaşmada süre alarak takımına katkı sağladı. Ancak yaşadığı sakatlık, oyuncunun performansında ve katkısında geçici bir duraklama yaşanmasına neden oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.