DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okan Buruk’tan Hakem Kararlarına Tepki: “10 Kişi Kalsalar Farklı Olabilirdi

Okan Buruk’tan Hakem Kararlarına Tepki: “10 Kişi Kalsalar Farklı Olabilirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, maç sonrası hakem kararlarına tepki gösterdi ve oyuncularını tebrik etti. İşte Buruk'un açıklamaları.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:27
Okan Buruk’tan Hakem Kararlarına Tepki: “10 Kişi Kalsalar Farklı Olabilirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih deplasmanında zorlu bir mücadele verirken, maç sonrası teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarına dikkat çeken Buruk, özellikle Davies’e gösterilmeyen sarı kartı eleştirdi.

“Burada konumuzu direkt olarak hakeme bağlamak istemiyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bayern Münih’e karşı oynayabileceğimiz oyunu oynadık. Davies’e ikinci yarı gösterilmeyen bir sarı kart var. 10 kişi kalsalar farklı olabilirdi. Yediğimiz ilk gol öncesi Barış’ın ayağına bir basma var.”

Icardi’nin adalesinin tutması nedeniyle çıkmasını değinen Buruk, “Icardi’nin adalesi tuttu ve rahat hissetmediği için çıkmak zorunda kaldı. Angelino yorulduğu için çıkmak zorunda kaldı. Hakim ile ilgili sürece dikkat ediyoruz. Şu an çok önemli bir sakatlığımız yok.” şeklinde konuştu.

Maçın genel performansından memnun olduğunu belirten Buruk, “Performanslardan dolayı mutluyum. Bu maç olmadı, bir sonraki maçta olacak.” dedi. Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki son iki maçında alacağı sonuçlar gruptan çıkma şansını belirleyecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.