DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hırvatistan, Zorlu Gruptaki Son İki Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyor

Hırvatistan, Zorlu Gruptaki Son İki Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyor

A Milli Takımımız'ın da bulunduğu 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde aynı grupta yer alan Hırvatistan, gruptaki son iki maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Son iki maçta aldığı mağlubiyetlerle zor duruma düşen Hırvatistan, Letonya ve Ermenistan ile karşılaşacak. Teknik Direktör Zlatko Dalic, takımının performansını değerlendirirken, özellikle sakatlıklar nedeniyle Bruno Petkovic ve Mateo Kovacic'in oynayamayacağını açıkladı. Ayrıca, Fenerbahçe'den transfer edilen Dominik Livakovic'in de birinci kaleci olarak kalacağını ifade etti.

ABONE OL
14 Kasım 2023 13:00
Hırvatistan, Zorlu Gruptaki Son İki Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Takımımız’ın bulunduğu 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde Hırvatistan, zorlu bir grupta mücadele ediyor. Son oynadığı iki maçtan mağlubiyetle ayrılan Hırvatistan, Letonya ve Ermenistan ile oynayacağı maçlardan galibiyetle ayrılarak grup liderliği için umutlanmak istiyor.

Teknik Direktör Zlatko Dalic, takımının son performansını değerlendirirken, özellikle sakatlıkların etkisi altında olduklarını ve önemli oyuncular Bruno Petkovic ile Mateo Kovacic’in oynayamayacağını belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe’den transfer edilen kaleci Dominik Livakovic’in ise birinci kaleci olarak kalacağını ifade etti.

Hırvatistan, 18 Kasım’da deplasmanda Letonya ile karşılaşacak ve 21 Kasım’da Ermenistan maçıyla grup maçlarını tamamlayacak. Teknik Direktör Dalic, bu maçlarda altı puan alarak gruptan çıkma hedefine odaklandıklarını belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.