DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Türk Futbolundaki Usulsüzlük ve Şike İddialarını UEFA’ya Taşıyacak

Fenerbahçe, Türk Futbolundaki Usulsüzlük ve Şike İddialarını UEFA’ya Taşıyacak

Fenerbahçe, Türk futbolundaki iddialarla ilgili geniş kapsamlı bir dosya hazırlayarak UEFA ve IFAB'a başvuracak. Başkan Ali Koç, İçişleri Bakanı ve Spor Bakanı ile görüşmek için randevu talep etti.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:11
Fenerbahçe, Türk Futbolundaki Usulsüzlük ve Şike İddialarını UEFA’ya Taşıyacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Türk futbolunda ortaya çıkan iddialarla ilgili olarak UEFA ve IFAB’a başvuruda bulunmaya hazırlanıyor. Başkan Ali Koç’un “Türk futbolunun Susurluk’u” olarak tanımladığı olaylarla ilgili kapsamlı bir dosya hazırlayan sarı-lacivertli kulüp, UEFA ve IFAB’a başvuruda bulunarak konuyu uluslararası platforma taşıyacak. İddialar arasında futboldaki usulsüzlükler, hakemlerin sağlık raporları, yasa dışı bahis ve şike iddiaları bulunuyor.

Fenerbahçe’nin hukuk ekibinin yoğun çalışmalarının ardından oluşturulan dosyanın detaylarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kulübün bu adımı, Türk futbolundaki şeffaflık ve düzen sorunlarına dikkat çekme amacını taşıyor.

Ayrıca, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, bu konuları görüşmek üzere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan randevu talep ettiği belirtiliyor. Bu görüşmelerin de Türk futbolundaki sorunların çözümüne yönelik önemli bir adım olması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.