DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erman Toroğlu’ndan G.Saray Yorumu: ‘Okan Buruk Duvara Çarptı’

Erman Toroğlu’ndan G.Saray Yorumu: ‘Okan Buruk Duvara Çarptı’

Erman Toroğlu, G.Saray'ın Hatayspor karşısındaki mağlubiyeti üzerine çarpıcı yorumlarda bulundu. Toroğlu, Okan Buruk'un performansını, oyuncu tercihlerini ve maçın genelini değerlendirdi.

ABONE OL
12 Kasım 2023 06:43
Erman Toroğlu’ndan G.Saray Yorumu: ‘Okan Buruk Duvara Çarptı’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

G.Saray’ın Hatayspor’a karşı beklenmedik mağlubiyeti sonrasında A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Toroğlu’nun maç ve Galatasaray ile ilgili değerlendirmeleri:

  • “Herkes rahatlamıştır. Galatasaray için seri sonu oldu. Volkan Demirel dersine çalışmış ama Okan Buruk dersine çalışmamış. G.Saray, Ziyech ile ilk yarı oyunu biraz açtı ama ikinci yarı iyice yoruldu. Tamamen çöktü.”
  • “Hatayspor, Cimbom’a göre daha etkili ataklar buldu. Muslera bir yerde libero gibi oynamaya başladı. Hatay biraz daha top kullansa 3 olurdu.”
  • “Sakat Icardi, bu maçta bir pozisyon var, sağlam Icardi o pozisyonu gol yapardı. İyi durumda olmadığı için atamıyor.”
  • “Kerem Aktürkoğlu’nun koşması iyi ama şut atma becerisi yok. O pozisyonlara iyi vuruş yapamıyorsan senin orada ne işin var?”
  • “Ndombele transfer edildi ama 2,5 aydır sahada yok. Bu parayı ben almıyorum, bu arkadaş alıyor. Bunu nasıl aldınız, turşu mu kuracaktınız?”
  • “Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu olayını çözmezse orta sahayı da bozuyor. Zaha’yı başka bir yere al. Zaha’yı forvete koyarım. Sakat Icardi ile oynayacağıma Zaha’yı forvete alırım. Kerem’i de kendi mevkisine çekerim.”
  • G.Saray büyük bir fırsat kaçırdı. Rakibini heveslendirdi. Okan Buruk’un performansı eleştirildi, duvara çarpıp gittiler. Karambol olmasa zor gol bulurlardı.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.