DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar İddialarına Yanıt: “Sakatlığı Nedeniyle Forma Giyemiyor”
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar İddialarına Yanıt: “Sakatlığı Nedeniyle Forma Giyemiyor”

Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar İddialarına Yanıt: “Sakatlığı Nedeniyle Forma Giyemiyor”

Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, Vincent Aboubakar'ın ileri vadeli ödemeler talebinin gerçek olmadığı ve oyuncunun sakatlığı nedeniyle forma giyemediği belirtildi.

ABONE OL
14 Kasım 2023 13:12
Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar İddialarına Yanıt: “Sakatlığı Nedeniyle Forma Giyemiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Vincent Aboubakar ile ilgili olarak basında çıkan iddialara yanıt verdi. Açıklamada, Aboubakar’ın ileri vadeli ödemeler talebinin gerçek olmadığı ve oyuncunun sakatlığı nedeniyle forma giyemediği belirtildi.

Kulüp, Aboubakar’ın son 4 karşılaşmada sakatlığı sebebiyle forma giyemediğini ve tüm sporcuların hak ediş ödemelerinin düzenli olarak yapıldığını ifade etti. Ayrıca, oyuncuların ihtiyaçları halinde avans ödemeleri yapıldığı ve Aboubakar’ın talebi üzerine daha önce bir ödeme yapıldığı bilgisine yer verildi.

Sağlık Kurulu Koordinatörü Tekin Kerem Ülkü’nün açıklamasına göre, Vincent Aboubakar’ın sağ uyluk arkasında yaşadığı ağrı nedeniyle yapılan MR sonucunda uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi. Oyuncunun tedavisinin sağlık ekibi tarafından sürdürüldüğü vurgulandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.