DOLAR 34,0806 0.1%
EURO 37,6788 0.09%
ALTIN 2.742,14-0,04
BITCOIN 19302082,84%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Adana’nın Kozan Belediyesi, İsrail Mallarını Boykot Kararı Aldı

Adana’nın Kozan Belediyesi, İsrail Mallarını Boykot Kararı Aldı

Adana'nın Kozan ilçesindeki belediye, İsrail destekçisi markaların ürünlerini boykot etme kararı aldı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatıyla, belediyeye ait tüm sosyal tesislerde İsrail mallarının satışı durduruldu.

ABONE OL
10 Kasım 2023 19:49
Adana’nın Kozan Belediyesi, İsrail Mallarını Boykot Kararı Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren Kozan Belediyesi, İsrail destekçisi markaların mallarını boykot etme kararı aldığını açıkladı. Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ın talimatı doğrultusunda, Kozan Belediyesi’ne ait tüm sosyal tesislerde İsrail destekçisi markaların ürünlerinin satışı durduruldu.

Konuyla ilgili olarak yapılan basın açıklamasında, Özgan’ın bu kararı alarak tüm Kozan halkını aynı hassasiyeti göstermeye davet ettiği belirtildi. Boykot kararı, belediyenin İsrail destekçisi markalara karşı duyarlı bir tavır sergileme amacını taşıyor.

Kozan Belediyesi’nin aldığı bu karar, İsrail ile yaşanan siyasi ve ekonomik olaylara tepki olarak değerlendirilebilir. Başkan Özgan’ın liderliğinde alınan bu karar, yerel düzeyde bir boykot eylemini temsil ediyor ve benzer hassasiyeti göstermeye davet ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.