DOLAR 34,2302 0.12%
EURO 37,3377 0.25%
ALTIN 2.929,140,09
BITCOIN 22752220,64%
İstanbul
20°

KAPALI

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muslera, Bayern Münih Maçı İçin Hazır

Muslera, Bayern Münih Maçı İçin Hazır

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, sakatlığının ardından Bayern Münih maçı için antrenmana katıldı. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde zorlu deplasmana hazırlanıyor.

ABONE OL
7 Kasım 2023 10:18
Muslera, Bayern Münih Maçı İçin Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiği Bayern Münih deplasmanı için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Ancak son antrenmana katılması, sarı-kırmızılı taraftarları sevindirdi.

Fernando Muslera’nın sakatlığı, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından tedavi altına alınmıştı. Oyuncunun sol dirsek ekleminde çıkık tespit edilmiş, ancak kırık olmadığı belirtilmişti. İlk değerlendirmelerde eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmişti.

Kulüp, Muslera’nın ileri tedavisine kulüp sağlık merkezinde başlandığını açıklamıştı. Tecrübeli kalecinin Bayern Münih maçına yetişip yetişmeyeceği konusunda belirsizlik vardı.

Ancak son antrenmanda Fernando Muslera’nın eldivenleri giyip kaleye geçtiği ve tam antrenmanı tamamladığı görüldü. Bu, tecrübeli kalecinin Bayern Münih maçında forma giymeye hazırlandığı anlamına geliyor.

Galatasaray taraftarları, Muslera’nın Bayern Münih karşılaşmasında kalede olacak olmasından memnuniyet duyacaklar. Özellikle Şampiyonlar Ligi gibi uluslararası arenada büyük öneme sahip maçlarda tecrübeli bir kalecinin varlığı, takım için büyük bir avantaj olacaktır.

Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor ve bu önemli mücadeleye en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.