DOLAR 34,0896 0.12%
EURO 37,6818 0.12%
ALTIN 2.743,510,01
BITCOIN 19366103,75%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ünlü Çiftin Tutuklanması Dizide Yankı Buldu: Kirli Sepeti’nde Gönderme

Ünlü Çiftin Tutuklanması Dizide Yankı Buldu: Kirli Sepeti’nde Gönderme

Ünlü çift Engin ve Dilan Polat'ın vergi kaçakçılığı, kara para aklama ve örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanması, Kirli Sepeti dizisinde dikkat çeken bir göndermeye sebep oldu.

ABONE OL
20 Kasım 2023 22:08
Ünlü Çiftin Tutuklanması Dizide Yankı Buldu: Kirli Sepeti’nde Gönderme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü çift Engin ve Dilan Polat’ın 5 Kasım’da vergi kaçakçılığı, kara para aklama ve örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanmasının yankıları Kirli Sepeti dizisine taşındı. Dizinin son bölümünde, karakter Nergis’in eski kocasının vergi kaçırdığı ve cezaevine girmesi ihtimaline dair yapılan bir konuşma, olayın bir benzerine dizide yapılan gönderme olarak dikkat çekti.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç, Cansu Tosun ve Devrim Yakut gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kirli Sepeti dizisi, Türkiye’nin gündemine oturan Engin ve Dilan Polat olayına dair bir esprili gönderme yaparak izleyicilerin dikkatini çekti.

Engin ve Dilan Polat’ın tutuklanmasına dair detaylar da haberde yer alırken, çiftin tutuklanması sonrasında erkek şüphelilerin farklı cezaevlerine sevk edildiği vurgulandı. Bu gelişmelerin dizideki karakterlere de yansıdığı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.