DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

TSYD Ankara Şubesi Kupası Heyecanı: MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği Karşı Karşıya

TSYD Ankara Şubesi Kupası Heyecanı: MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği Karşı Karşıya

TSYD Ankara Şubesi Kupası basın toplantısında, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği kaptanları mücadele öncesi görüşlerini paylaştı. Heyecan dolu karşılaşma TRT Spor'da canlı yayınlanacak. Futbolseverleri bekliyoruz

ABONE OL
16 Kasım 2023 22:24
TSYD Ankara Şubesi Kupası Heyecanı: MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği Karşı Karşıya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupası için basın toplantısı düzenlendi. MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği kaptanları, organizasyonun ana sponsoru UBK İnşaat CEO’su Ahmet Memduh Karataş’ın da katılımıyla bir araya geldi. TSYD Başkanı Murat Tarhan, bu sezonki turnuvada maçın en değerli oyuncusunu basın mensuplarının seçeceğini açıkladı. TRT Spor’un canlı yayınlayacağı mücadelede iki kulüp yöneticilerine teşekkür etti. MKE Ankaragücü’nün kaptanı Atakan Çankaya, Ankara’nın köklü turnuvasında kupaya layık bir mücadele sergilemek istediklerini vurgulayarak, basın mensuplarıyla birlikte oynamanın mutluluğunu dile getirdi. Ayrıca, gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almayı hedeflediklerini söyledi. Gençlerbirliği’nin tecrübeli ismi Uğur Akdemir, 56. kez düzenlenen kupada yer almaktan duyduğu mutluluğu paylaşarak, hem Cumhuriyet’in hem de kulübünün 100. yılına denk gelen bu özel sezonda ligde şampiyonluk hedeflediklerini ifade etti. UBK İnşaat CEO’su Karataş da köklü bir organizasyonun parçası olmaktan gurur duyduklarını belirterek, futbolseverleri maça davet etti. Heyecan dolu TSYD Ankara Şubesi Kupası, sporseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.