DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sonar Araştırma’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Yayımladığı Anketin Sonuçları

Sonar Araştırma’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Yayımladığı Anketin Sonuçları

14 Mayıs seçimlerine doğru yaklaşırken, Sonar Araştırma tarafından yapılan bir anket, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı'na oy veren seçmenler arasında yapıldı. Ankette hangi ismin İstanbul'un sorunlarına daha isabetli çözümler

ABONE OL
2 Kasım 2023 16:07
Sonar Araştırma’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Yayımladığı Anketin Sonuçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sonar Araştırma’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yayımladığı anket sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’na oy veren seçmenler arasında dikkat çekici sonuçlar elde edildi. “Aşağıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen isimleri düşünecek olursanız hangi isim günümüz şartlarında İstanbul’un sorunlarına daha isabetli çözümler getirir?” sorusuyla yapılan ankette, tercihler şu şekilde şekillendi:

  • Murat Kurum: %31.6
  • Tevfik Göksu: %18.1
  • Adil Karaimsailoğlu: %14.4
  • Süleyman Soylu: %13.3
  • Fahrettin Koca: %9.5
  • Hilmi Türkmen: %4.5
  • Şadi Yazıcı: %4.5
  • Diğer: %4.5

14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olabilecek isimler hakkında yapılan bu ankette, Murat Kurum’un öne çıkması dikkat çekiyor. Bu sonuçlar, seçim öncesinde İstanbul’un geleceğini şekillendirebilecek önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor. Sonar Araştırma, geçmişteki doğru tahminleriyle tanınan bir şirket olarak bilinir ve bu sonuçlar seçim stratejilerini etkileyebilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.