DOLAR 34,0843 0.11%
EURO 37,6813 0.12%
ALTIN 2.743,680,03
BITCOIN 19387254,46%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şırnak’ta Apartman Yangınında 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 3 Çocuk Ağır Yaralı

Şırnak’ta Apartman Yangınında 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 3 Çocuk Ağır Yaralı

Şırnak'ta bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında 1 çocuk hayatını kaybetti, 3 çocuk ağır yaralandı. Yangına hızla müdahale edilirken, hayatını kaybeden çocuğun ailesine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileğinde bulunuldu. Vali Cevdet Atay olay yerinde incelemelerde bulundu.

ABONE OL
14 Kasım 2023 10:16
Şırnak’ta Apartman Yangınında 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 3 Çocuk Ağır Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şırnak’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan TOKİ AB5-6 blokta, bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında, 14 yaşındaki H.T. hayatını kaybetti, 3 çocuk ise ağır yaralandı. Yangın, öğleden sonra meydana geldi, ve olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi.

Hastaneye kaldırılan 4 çocuktan H.T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 çocuk ise ağır yaralı olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Konuyla ilgili Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangına hemen müdahale edildiği belirtilirken, olayla ilgili incelemelerin sürdüğü ifade edildi. Valilik açıklamasında, “Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.

Şırnak Valisi Cevdet Atay da olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Vali Atay, hayatını kaybeden çocuğun ailesine başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.