DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
BITCOIN 20544994,14%
İstanbul
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Silivri’de Kaybolan Anne ve Çocuklarının Cesetleri 6 Ay Sonra Bulundu

Silivri’de Kaybolan Anne ve Çocuklarının Cesetleri 6 Ay Sonra Bulundu

Silivri'de kaybolan 38 yaşındaki Sevgi Demirci ile çocukları Rümeysa ve Eren Polat'ın cesetleri, 6 ay sonra bulundu. Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemeler sonucunda kemiklerin aile üyelerine ait olduğu tespit edildi. Cinayet zinciri, aile içi anlaşmazlıklar ve gizli ilişkilerle bağlantılı olarak ortaya çıktı.

ABONE OL
24 Kasım 2023 19:08
Silivri’de Kaybolan Anne ve Çocuklarının Cesetleri 6 Ay Sonra Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Silivri’de 25 Ocak 2021 tarihinden itibaren kayıp olarak aranan 38 yaşındaki Sevgi Demirci ile çocukları Rümeysa ve Eren Polat’ın cesetleri, 6 ay sonra bulundu. Adli Tıp Kurumu’nun incelemeleri sonucunda, Değirmenköy mevkiinde bulunan bir alanda öldürülüp gömüldükleri belirlendi.

Olayla ilgili yapılan soruşturmada, aile içi anlaşmazlıkların ve gizli ilişkilerin cinayet zincirine neden olduğu ortaya çıktı. Cinayetlerin 2017 yılında başladığı, aile üyelerinden Mücahit Polat’ın içinde bulundukları ekonomik kriz nedeniyle öldürüldüğü belirlendi. Ardından 2018 yılında Mücahit Polat’ın eşi Sevgi Demirci’nin gizli ilişkisi nedeniyle aile meclisi kararıyla öldürüldüğü tespit edildi.

Son cinayetlerin ise pandemi nedeniyle bir araya gelen aile üyeleri arasında yaşandığı ve 25 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştiği belirlendi. Cinayetin faili olan Ünal Y. ve Ömer Y.’nin, Eren Polat’ı başına kazma sapı ve çekiçle, Sevgi Demirci’yi ise boğarak öldürdükleri ortaya çıktı. Ardından cesetleri evin çevresindeki alana gömen şüpheliler, olayın üzerinden geçen 6 ay boyunca normal bir hayat sürdü.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemeler sonucunda bulunan kemik parçalarının Sevgi Demirci, Eren Polat ve Rümeysa Polat’a ait olduğu belirlendi. Cenazeler, aile yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı ve bugün Küçükçekmece Şenevler Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Olayla ilgili daha önce gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuklanmıştı. Cinayet zinciri, aile içi anlaşmazlıkların yanı sıra gizli ilişkilerin ve ekonomik sıkıntıların etkisiyle şekillendiği belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.