DOLAR 34,0286 0.11%
EURO 37,7876 0.49%
ALTIN 2.729,100,19
BITCOIN 19822630,79%
İstanbul
28°

AÇIK

19:43

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Başrolünde Olduğu Aile Dizisinden Gündem Yaratan Bir Sahne
  • Son Dakika Haberler
  • Gündem
  • Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Başrolünde Olduğu Aile Dizisinden Gündem Yaratan Bir Sahne

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Başrolünde Olduğu Aile Dizisinden Gündem Yaratan Bir Sahne

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisinin son bölümünde, haftalardır gündemden düşmeyen Engin ve Dilan Polat çifti hakkındaki iddialara bir sahnede gönderme yapılıyor. İddiaların ardından gözaltına alınan Dilan Polat, sahneye yorum yaparak hakkındaki iddiaları reddediyor.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:42
Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Başrolünde Olduğu Aile Dizisinden Gündem Yaratan Bir Sahne
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk televizyonlarının sevilen dizilerinden biri olan “Aile”, yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü paylaştığı dizi, son bölümünde dikkat çeken bir sahneyle gündemde. Dizinin bu sahnesi, haftalardır konuşulan Dilan ve Engin Polat çiftine bir gönderme yapılıyor.

Dilan Polat, son zamanlarda sosyal medyada adı sıkça geçen bir isim olmuş ve çeşitli iddialarla gündeme gelmişti. Bu iddiaların ardından Dilan Polat, polis tarafından gözaltına alındı. Ancak Dilan Polat ve eşi Engin Polat, bu iddiaları net bir şekilde reddediyorlar.

Dizinin son bölümünde, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı “Aslan” karakteri, iş yaptığı adamlara “Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas… Bunlara yönelin, bunlarda KDV yok. Bir de postları da mail order’dan çektin mi, yokuş aşağı… Kıyak iş. Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Olan var olmayan var. Aç var açıkta olan var. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin.” şeklinde konuşuyor. Bu sahne, dizinin sosyal medyada hızla yayılmasına neden oldu.

Ancak dizi sahnesinin ardından, Dilan Polat’ın kendi sosyal medya hesabından yaptığı bir yorum dikkat çekti. “Yazık çok yazık. Hem de hayatımızda dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın.” şeklindeki yorum, Dilan Polat’ın hakkındaki iddiaları bir kez daha reddettiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Dilan Polat, eşi Engin Polat ve beraberlerindeki 30 kişi, sabaha karşı düzenlenen bir baskınla gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Polat çifti ve diğer şüpheliler, işlemleri için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gözaltına alınan kişilerin sağlık kontrolünden geçirildiği ve soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, hakkındaki iddiaları net bir şekilde reddediyor ve suçsuz olduklarını savunuyor. Soruşturmanın sonucu merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.