DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Salihli’de Şok Edici Cinayet: Komşu, Anne ve Kızını Boğarak Öldürdü

Salihli’de Şok Edici Cinayet: Komşu, Anne ve Kızını Boğarak Öldürdü

Salihli'de yaşanan dehşet verici olayda, alt komşu tarafından boğularak öldürülen anne ve kızın katili tutuklandı. Cinayetin sebebi ise şaşırtıcı bir gönül ilişkisi iddiasına dayanıyor.

ABONE OL
21 Kasım 2023 13:35
Salihli’de Şok Edici Cinayet: Komşu, Anne ve Kızını Boğarak Öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, oturdukları binanın alt katında yaşayan Atalay Yüksel (57), komşusu Devrim Güler (48) ile gönül ilişkisi kurma isteğine olumsuz yanıt alınca, önce Devrim’in kızı Doğa Etyemez’i, ardından da annesini telle boğarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan zanlı, İzmir ve Ankara’ya giderek yakalanarak Salihli’ye getirildi. Yapılan sorguda Yüksel, cinayeti işlediğini itiraf etti.

Olay, apartman sakinlerinin, asansörde buldukları anne ve kızın cesetleriyle ortaya çıktı. İfadesinde, gönül ilişkisi kurmak istediğini ancak reddedilince cinayeti işlediğini söyleyen Yüksel, önce Doğa Etyemez’i telle boğarak öldürdüğünü, ardından da annesi Devrim Güler’i aynı şekilde öldürdüğünü belirtti. Cinayetin ardında, çığlıklarına komşuların duyarsız kalması da dikkat çeken bir detay oldu.

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma sonucunda tutuklanan Atalay Yüksel, çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi. Cinayetin detayları, olayın yaşandığı apartman sakinlerini dehşete düşürdü. Anne ve kızı, Salihli’de toprağa verildi. Cenaze törenine katılan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ancak, çığlıklarına komşuların yanıt vermemesi, olayın daha da üzücü bir hale gelmesine neden oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.